Unieke cortenstaal bloembakken op maat

Cortenstaal is een weervast staal en heeft een kenmerkend uiterlijk, namelijk een roestbruine kleur. Het wordt vanwege zijn sterkte veel gebruikt in architectuur, scheepsbouw, constructies etc. Sinds een aantal jaar wordt deze staalsoort steeds vaker gebruikt in huiselijke voorwerpen, zoals; hekwerken, kasten, vuurschalen en dus ook bloembakken. Onze cortenstaal bloembakken zijn allemaal uniek omdat ze op maat gemaakt worden voor uw tuin.

Cortenstaal Sierplaat
cortenstaal bloembakken

Waarom kiezen voor cortenstaal bloembakken

Iemand die kiest voor een cortenstaal bloembak van Dedden Constructies kiest voor een bloembak voor het leven. De combinatie van sterk staal en vakwerk van Dedden Constructies zorgt ervoor dat deze bloembakken een leven lang mee gaan.

De cortenstaal bloembakken van Dedden Constructies worden thuis afgeleverd en kunnen in overleg ook geplaats worden.

Waarom Dedden Producties

Met een klein en flexibel team van c.a. 15 medewerkers kunnen we snel schakelen, hebben we korte lijntjes en kunnen we toch snel leveren. Maatwerk is hierbij één van onze specialiteiten en we denken dan ook graag met de klant mee. Niks is onmogelijk en nee verkopen we niet.
Dedden Constructies is een dochteronderneming van Apparatenbouw & Constructiebedrijf Dedden B.V. uit Willemsoord. De expertise van de afgelopen 40 jaar nemen ze mee naar Dedden Constructies en dragen daarbij zorg voor hoogwaardige kwaliteit.

cortenstaal bloembakken

Een greep uit onze producten

Metaalconstructies voor diverse doeleinde

Wij creëren metaalconstructies voor borden, prullenbakken, tafels, scoreborden etc. Daarnaast bieden onze ruime werkplaatsen in Willemsoord en Steenwijk genoeg ruimte voor grotere objecten, zoals; trappen, kleine bruggen etc. Onlangs mochten we voor één van onze klanten een 15 meter lange boot maken.