Sierhekken maken het geheel af

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw terrein af te scheiden? Heeft u wel eens gedacht aan op maat gemaakte sierhekken?
Dedden Constructies levert maatwerk op professioneel niveau. De sierhekken zijn leverbaar vanaf 25 meter en zijn een verrijking voor ieder terrein!

sierhekken
Sierhekken

Soorten sierhekken

Wilt u een vast hek? Of juist een bewegend hek? Dedden Constructies kan het allemaal. Van eenvoudige vaste hekken tot elektronisch bedienbare kunstwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom komen we graag bij u langs om mee te denken. Wij kunnen u adviseren en meteen de maten opnemen.

Waarom Dedden Producties

Met een klein en flexibel team van c.a. 15 medewerkers kunnen we snel schakelen, hebben we korte lijntjes en kunnen we toch snel leveren. Maatwerk is hierbij één van onze specialiteiten en we denken dan ook graag met de klant mee. Niks is onmogelijk en nee verkopen we niet.
Dedden Constructies is een dochteronderneming van Apparatenbouw & Constructiebedrijf Dedden B.V. uit Willemsoord. De expertise van de afgelopen 40 jaar nemen ze mee naar Dedden Constructies en dragen daarbij zorg voor hoogwaardige kwaliteit.

sierhekken