Project Description

Wij maken metalen frames

Bent u op zoek naar één of meerdere metalen frames voor bijvoorbeeld borden?
Wij werken met een klein specialistisch team en zijn in staat om al uw wensen te vervullen. Of het nou gaat om het ontwerp van het metalen frame of de kleur, wij kunnen het.
De frames worden doorgaans eerst thermisch verzonken en daarna gepoedercoat. Het poedercoaten kan in elke gewenste RAL kleur.

Borden voor de metalen frames

Zijn de metalen frames precies wat u zocht maar zoekt u een adres voor de borden? Geen enkel probleem. Wij hebben vaste partners die de borden voor ons verzorgen. De borden op de foto’s hieronder zijn ook door een partner ontworpen en gefabriceerd.

Met ons team en professionele werkplaats zijn wij ook in staat om grote opdrachten aan te nemen met grote oplages. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en fabriceren van stallen komt hier goed van pas.
We denken mee en we denken vooruit, kunnen u uitstekend adviseren en bedenken gedegen plannen.

Een aantal voorbeelden

Metalen frames voor diverse doeleinde

Wij creëren niet alleen metalen frames voor borden, maar ook voor andere objecten. Denk hierbij aan prullenbakken, tafels, scoreborden etc. Daarnaast biedt onze ruime werkplaats in Willemsoord en Steenwijk genoeg ruimte voor grotere objecten, zoals; trappen, kleine bruggen etc.

Zoekt u iets wat hier niet staat?

Heeft u een specifieke wens of een uitdaging? Wij komen graag een kijkje nemen!

Dankzij ons ervaren team zijn wij in staat om out of the box te denken en leveren we alleen topkwaliteit.

Contact opnemen

KLEIN TEAM, GROOT BEREIK

Dedden Constructies is klein genoeg voor maatwerk en korte lijnen en groot genoeg om deze opdrachten vlot te kunnen uitvoeren. Montage door het hele land is mogelijk.

Over ons

Een greep uit onze metaalconstructies

Metaalconstructies voor diverse doeleinde

Wij creëren metaalconstructies voor borden, prullenbakken, tafels, scoreborden etc. Daarnaast bieden onze ruime werkplaatsen in Willemsoord en Steenwijk genoeg ruimte voor grotere objecten, zoals; trappen, kleine bruggen etc. Onlangs mochten we voor één van onze klanten een 15 meter lange boot maken.