Wij maken metalen frames

Metalen Bent u op zoek naar één of meerdere metalen frames voor bijvoorbeeld borden? Wij werken met een klein specialistisch team en zijn in staat om al uw wensen te vervullen. Of het nou gaat om het ontwerp van het metalen frame of de kleur, wij kunnen het. De frames worden doorgaans eerst thermisch verzonken en daarna gepoedercoat. Het poedercoaten kan in elke gewenste RAL kleur.

metalen frames
metalen frames

Borden voor de frames

Zijn de frames precies wat u zocht maar zoekt u een adres voor de borden? Geen enkel probleem. Wij hebben vaste partners die de borden voor ons verzorgen. De borden op de foto’s hieronder zijn ook door een partner ontworpen en gefabriceerd.

Met ons team en professionele werkplaats zijn wij ook in staat om grote opdrachten aan te nemen met grote oplages. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en fabriceren van stallen komt hier goed van pas.
We denken mee en we denken vooruit, kunnen u uitstekend adviseren en bedenken gedegen plannen.

Metalen frames voor diverse doeleinde

Wij creëren niet alleen frames voor borden, maar ook voor andere objecten. Denk hierbij aan prullenbakken, tafels, scoreborden etc. Daarnaast biedt onze ruime werkplaats in Willemsoord en Steenwijk genoeg ruimte voor grotere objecten, zoals; trappen, kleine bruggen etc.

metalen frames