Unieke cortenstaal producten

Wij hebben inmiddels al maar dan 50 jaar ervaring in de metaalbewerking en zo ook met cortenstaal. Wij maken dan ook diverse producten op maat en in productie. Zo hebben wij bijvoorbeeld cortenstaal vuurschalen die we in productie maken, maar een mooi sierhek of een plantenbak is bijna altijd maatwerk. Dat is ook onze expertise. Samen met de klant de beste oplossing bedenken en middels een gedegen ontwerp tot het beste eindresultaat komen.

Onze productlijn bestaat o.a. vuurschalen, buitenkasten, plantenbakken, hekwerken etc. Heeft u idee voor een product wat hier niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op! Wij gaan graag de uitdaging met u aan!

cortenstaal vuurschaal
cortenstaal buitenkast

Cortenstaal is duurzaam

Cortenstaal is een weervast staal en heeft een kenmerkend uiterlijk, namelijk een roestbruine kleur. Het wordt vanwege zijn sterkte veel gebruikt in architectuur, scheepsbouw, constructies etc. Sinds een aantal jaar wordt deze staalsoort steeds vaker gebruikt in huiselijke voorwerpen, zoals; plantenbakken, hekwerken, kasten, vuurschalen etc.

Iemand die kiest voor producten van Dedden Constructies kiest voor een product voor het leven. De combinatie van sterk staal en vakwerk van Dedden Constructies zorgt ervoor dat deze producten een leven lang mee gaan. Wilt u een duurzaam product waar je lang van kan genieten? Dan zijn onze producten zeker iets voor u!

Onze cortenstaal producten

KLEIN TEAM, GROOT BEREIK

Dedden Constructies is klein genoeg voor maatwerk en korte lijnen en groot genoeg om deze opdrachten vlot te kunnen uitvoeren. Montage door het hele land is mogelijk.

Zoekt u iets wat hier niet staat?

Heeft u een specifieke wens of een uitdaging? Wij komen graag een kijkje nemen!

Dankzij ons ervaren team zijn wij in staat om out of the box te denken en leveren we alleen topkwaliteit.