Een unieke cortenstaal vuurschaal

Bent u op zoek naar unieke vuurschaal van cortenstaal? Wij maken ze op maat en in productie!

Cortenstaal is een weervast staal en heeft een kenmerkend uiterlijk, namelijk een roestbruine kleur. Cortenstaal wordt vanwege zijn sterkte veel gebruikt in architectuur, scheepsbouw, constructies etc. Sinds een aantal jaar wordt deze staalsoort steeds vaker gebruikt in huiselijke voorwerpen, zoals; plantenbakken, hekwerken, kasten en dus ook vuurschalen. Een bekend bouwwerk die o.a. gemaakt is van cortenstaal is het DOT in Groningen.

cortenstaal vuurschaal
cortenstaal vuurschaal

Waarom kiezen voor cortenstaal vuurschaal

Iemand die kiest voor een cortenstaal vuurschaal van Dedden Constructies kiest voor een vuurschaal voor het leven. De combinatie van sterk staal en vakwerk van Dedden Constructies zorgt ervoor dat deze vuurschalen een leven lang mee gaan. De vuurschaal kan geleverd worden met een bakplaat. Deze bakplaat heeft een geweldige warmteverdeling.

De cortenstaal vuurschaal van Dedden Constructies wordt tevens geleverd met een stevige poot. Deze poot wordt dermate gefabriceerd dat deze ook stevig kan staan op een oneffen ondergrond zoals gras.

Makkelijk in gebruik

De cortenstaal vuurschaal van Dedden Constructies is eenvoudig in gebruik. Met name het schoonhouden van de bakplaat is makkelijk dan ooit. In tegenstelling tot anderen bakplaten of buitenkeukens. Etensresten en overtollige olie belanden allemaal in het vuur. Met een spatel haalt u alle overtollige resten eenvoudig van de bakplaat. Daarna hoeft er alleen nog een doekje overheen en de bakplaat is weer klaar voor gebruik.

cortenstaal vuurschaal

De echte chef kiest voor Dedden Constructies

Bent u die chef die klaar is een nieuwe ervaring in buiten koken? Dan is deze unieke vuurschaal met bakplaat echt iets voor u!

Heeft u specifieke wensen?
Geen enkel probleem. Naast productiewerk leveren wij ook maatwerk en zijn wij in staat om voor elke situatie de perfecte oplossing te bedenken.
Naast deze vuurschalen maken wij ook andere constructies van cortenstaal, zoals plantenbakken, hekwerken maar bijvoorbeeld ook kasten.
Buitenkasten kunnen geweldig fungeren als voorraadkast voor bijvoorbeeld houtblokken.

Een unieke vuurschaal

De vuurschaal van Dedden Constructies is na eigen ontwerp en daarom uniek. Het cortenstaal maakt het design helemaal af. De achthoekige schaal kan gevuld worden met hout en dankzij het ontwerp krijgen de vlammen altijd voldoende lucht. Met de optionele bakplaat maakt u de mooiste stukken vlees klaar!

cortenstaal vuurschaal