Taatsdeuren zoals u wilt

Unieke gebouwen vragen om unieke oplossingen en taatsdeuren zijn daarbij een fantastische oplossing. Dedden Constructies maakt deze unieke deuren voor u op maat en denkt graag mee in het maken van het ontwerp. We komen bij u langs en meten alles op zodat wij de perfecte deur voor u kunnen maken.

taatsdeuren
taatsdeuren

Wat zijn taatsdeuren

Taatsdeuren zijn deuren die om de verticale as draait, waarbij de as zich niet op een van beide stijlen bevindt, maar bijvoorbeeld op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur voor genomen. De draaipunten of taatsen bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Wanneer een vloerpot of vloerveer wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan deze zo worden afgesteld dat de deur automatisch sluit na gebruik. Het meest opvallende aan een taatsdeur is dat er geen kozijn nodig is. Dit in combinatie met veel glas zorgt voor een open geheel en veel licht.

Taatsdeuren zijn kostenbesparend en veilig!

Hoewel een taatsdeur in aanschaf vaak duurder is dan een gewone deur, heeft een taatsdeur de opvallende eigenschap dat deze uit zichzelf weer sluit. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte uit uw kamer ontsnapt. Daarnaast is deze eigenschap ook zeer prettig voor kinderen. Naast het feit dat de deur uit zichzelf sluit is het praktisch onmogelijk om uw vingers er tussen te krijgen.

taatsdeuren