METAALCONSTRUCTIES IN OLDEMARKT

Dedden Constructies

Dedden Constructies is een begrip in Nederland en dé specialist in metaalconstructies, ook in Oldemarkt. Wij werken op maat en denken graag met u mee om tot het mooiste eindresultaat te komen. Ook in Oldemarkt en omstreken.

Op zoek naar metaalconstructies in Oldemarkt?

Dedden Constructies is een dochteronderneming van Apparatenbouw en Constructiebedrijf Dedden BV uit Willemsoord, een begrip in Nederland.

Werken met metaal en de beste metaalconstructies maken zit in ons bloed. Ons ervaren team gaat daarom ook geen uitdaging uit de weg. In onze hoogwaardige werkplaats zijn we in staat om de mooiste metaalconstructies te bedenken en te maken. Van maatproductie tot een productlijn. Dus voor de beste metaalconstructies in Oldemarkt moet u bij ons zijn!

METAALCONSTRUCTIES IN OLDEMARKT OP MAAT

Wij werken graag op maat en komen daarom ook graag op uw locatie in Oldemarkt kijken. We bedenken samen met u de ideale oplossing en zetten dit om in een ontwerp op de computer. Na akkoord op het ontwerp gaan wij aan de slag en bent u verzekerd van een hoogwaardig product.

Metalen frames voor borden

Wij werken met een klein specialistisch team en zijn in staat om al uw wensen te vervullen. Of het nou gaat om het ontwerp van het metalen frame of de kleur, wij kunnen het. De frames worden doorgaans eerst thermisch verzonken en daarna gepoedercoat.
Het poedercoaten kan in elke gewenste RAL kleur.

metalenconstructies metalen frames

Borden voor de metalen frames

Zijn de metalen frames precies wat u zocht maar zoekt u een adres voor de borden? Geen enkel probleem. Wij hebben een vaste partner die de borden voor ons verzorgt. De borden op de foto’s hieronder zijn ook door onze partner ontworpen en gefabriceerd.

Met ons team en professionele werkplaats zijn wij ook in staat om grote opdrachten aan te nemen met grote oplages. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en fabriceren van stallen komt hier goed van pas.
We denken mee en we denken vooruit, kunnen u uitstekend adviseren en bedenken gedegen plannen.

Een unieke cortenstaal vuurschaal

Bent u op zoek naar unieke vuurschaal van cortenstaal in Joure? Wij maken ze op maat en in productie!
Cortenstaal is een weervast staal en heeft een kenmerkend uiterlijk, namelijk een roestbruine kleur. Cortenstaal wordt vanwege zijn sterkte veel gebruikt in architectuur, scheepsbouw, constructies etc. Sinds een aantal jaar wordt deze staalsoort steeds vaker gebruikt in huiselijke voorwerpen, zoals; plantenbakken, hekwerken, kasten en dus ook vuurschalen.

metaalconstructies cortenstaal

Cortenstaal makkelijk in gebruik

De cortenstaal vuurschaal van Dedden Constructies is eenvoudig in gebruik. Met name het schoonhouden van de bakplaat is makkelijker dan ooit. In tegenstelling tot anderen bakplaten of buitenkeukens. Etensresten en overtollige olie belanden allemaal in het vuur. Met een spatel haalt u alle overtollige resten eenvoudig van de bakplaat. Daarna hoeft er alleen nog een doekje overheen en de bakplaat is weer klaar voor gebruik.

Taatsdeuren zoals u het wilt

Unieke gebouwen vragen om unieke oplossingen. Een taatsdeur is daarbij een fantastische oplossing om uw pand een uniek uiterlijk te geven. Dedden Constructies maakt deze unieke deuren voor u op maat en denkt graag mee in het maken van het ontwerp.
We komen bij u langs en meten alles op zodat wij de perfecte deur voor u kunnen maken.

metalenconstructies taatsdeuren

Wat is een taatsdeur

Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait, waarbij de as zich niet op een van beide stijlen bevindt, maar bijvoorbeeld op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur voor genomen. De draaipunten of taatsen bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Wanneer een vloerpot of vloerveer wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan deze zo worden afgesteld dat de deur automatisch sluit na gebruik.

Sierhekken maken het geheel af

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw terrein af te scheiden? Heeft u wel eens gedacht aan op maat gemaakte sierhekken?
Dedden Constructies levert maatwerk op professioneel niveau. De sierhekken zijn leverbaar vanaf 25 meter en zijn een verrijking voor ieder terrein!

metaalconstructies sierhekken

Soorten sierhekken

Wilt u een vast hek? Of juist een bewegend hek? Dedden Constructies kan het allemaal. Van eenvoudige vaste hekken tot elektronisch bedienbare kunstwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom komen we graag bij u langs om mee te denken. Wij kunnen u adviseren en meteen de maten opnemen.

KLEIN TEAM, GROOT BEREIK

Dedden Constructies is klein genoeg voor maatwerk en korte lijnen en groot genoeg om deze opdrachten vlot te kunnen uitvoeren. Montage door het hele land is mogelijk.