Taatsdeuren in Emmen zoals u het wilt

Unieke gebouwen vragen om unieke oplossingen. Een taatsdeur in Emmen is daarbij een fantastische oplossing om uw pand in Emmen een uniek uiterlijk te geven. Dedden Constructies maakt deze unieke deuren voor u op maat en denkt graag mee in het maken van het ontwerp.
We komen bij u langs en meten alles op zodat wij de perfecte deur voor u kunnen maken.

Wat is een taatsdeur

Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait, waarbij de as zich niet op een van beide stijlen bevindt, maar bijvoorbeeld op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur voor genomen. De draaipunten of taatsen bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Wanneer een vloerpot of vloerveer wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan deze zo worden afgesteld dat de deur automatisch sluit na gebruik.

Een aantal voorbeelden

Taatsdeuren in Emmen, zonder kozijn

Het meest opvallende aan een taatsdeur in Emmen is dat er geen kozijn nodig is. Dit in combinatie met veel glas zorgt voor een open geheel en veel licht.
Is dit de deur die u zocht? Neem dan contact met ons op via info@deddenconstructies.nl of 0521 – 588 785.

Kostenbesparend en veilig!

Hoewel een taatsdeur in aanschaf vaak duurder is dan een gewone deur, heeft een taatsdeur de opvallende eigenschap dat deze uit zichzelf weer sluit. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte uit uw kamer ontsnapt.
Daarnaast is deze eigenschap ook zeer prettig voor kinderen. Naast het feit dat de deur uit zichzelf sluit is het praktisch onmogelijk om uw vingers er tussen te krijgen.

Zoekt u iets wat hier niet staat?

Heeft u een specifieke wens of een uitdaging? Wij komen graag een kijkje nemen!

Dankzij ons ervaren team zijn wij in staat om out of the box te denken en leveren we alleen topkwaliteit.

KLEIN TEAM, GROOT BEREIK

Dedden Constructies is klein genoeg voor maatwerk en korte lijnen en groot genoeg om deze opdrachten vlot te kunnen uitvoeren. Montage door het hele land is mogelijk.

Een greep uit onze producten

Metaalconstructies voor diverse doeleinde

Wij creëren metaalconstructies voor borden, prullenbakken, tafels, scoreborden etc. Daarnaast bieden onze ruime werkplaatsen in Willemsoord en Steenwijk genoeg ruimte voor grotere objecten, zoals; trappen, kleine bruggen etc. Onlangs mochten we voor één van onze klanten een 15 meter lange boot maken.