Sierhekken in Harlingen? Die maken het geheel af

Bent u op zoek naar sierhekken in Harlingen? Een echte unieke manier om uw erf af te scheiden? Heeft u wel eens gedacht aan op maat gemaakte sierhekken?
Dedden Constructies levert maatwerk op professioneel niveau. De sierhekken zijn leverbaar vanaf 25 meter en zijn een verrijking voor ieder terrein!

Soorten sierhekken in Harlingen

Wilt u een vast hek? Of juist een bewegend hek? Dedden Constructies kan het allemaal. Van eenvoudige vaste hekken tot elektronisch bedienbare kunstwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom komen we graag bij u langs om mee te denken. Wij kunnen u adviseren en meteen de maten opnemen. De sierhekken in Harlingen worden geleverd aan huis en kunnen ook door ons geplaatst worden.

Een aantal voorbeelden

Zoekt u iets wat hier niet staat?

Heeft u een specifieke wens of een uitdaging? Wij komen graag een kijkje nemen!

Dankzij ons ervaren team zijn wij in staat om out of the box te denken en leveren we alleen topkwaliteit.

KLEIN TEAM, GROOT BEREIK

Dedden Constructies is klein genoeg voor maatwerk en korte lijnen en groot genoeg om deze opdrachten vlot te kunnen uitvoeren. Montage door het hele land is mogelijk.

Een greep uit onze producten

Metaalconstructies voor diverse doeleinde

Wij creëren metaalconstructies voor borden, prullenbakken, tafels, scoreborden etc. Daarnaast bieden onze ruime werkplaatsen in Willemsoord en Steenwijk genoeg ruimte voor grotere objecten, zoals; trappen, kleine bruggen etc. Onlangs mochten we voor één van onze klanten een 15 meter lange boot maken.