Metalen brug op maat

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van metaalconstructies zijn wij in staat om een metalen brug op maat te maken die voldoet aan alle veiligheidseisen. Een brug kan alleen voor voetgangers zijn maar ook voor bijvoorbeeld fietsers en/of auto’s. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en daarin kunnen wij uitstekend met u meedenken. Heeft u specifieke eisen en/of wensen? Geen probleem, wij gaan elke uitdaging graag aan!

Metalen Brug
Metalen Brug

Afwerking en details

Maak uw metalen brug af met mooie versieringen en details. Met onze professionele machines maken wij de mooiste op maat gemaakte details die passen bij uw voorkeur. Denk hierbij aan sierlijke hekken of mooi gestanste naam op de zijkant. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Waarom Dedden Producties

Met een klein en flexibel team van c.a. 15 medewerkers kunnen we snel schakelen, hebben we korte lijntjes en kunnen we toch snel leveren. Maatwerk is hierbij één van onze specialiteiten en we denken dan ook graag met de klant mee. Niks is onmogelijk en nee verkopen we niet.
Dedden Constructies is een dochteronderneming van Apparatenbouw & Constructiebedrijf Dedden B.V. uit Willemsoord. De expertise van de afgelopen 40 jaar nemen ze mee naar Dedden Constructies en dragen daarbij zorg voor hoogwaardige kwaliteit.

Metalen Brug

Een greep uit onze producten